Drikkesekk Lobo 9L

Art.nr. CB11180019
Minste antall: 1 stk

Dette er en allround drikkesekk perfekt til mellomlange treningsturer, spesielt langrenn og sykling. Lobo har seks liters pakkvolum, og passer perfekt til de dagene du ikke trenger mye utstyr med deg. Sekken har utvendige fester til hjelm, og en glidelåslomme i front med plass til telefon, nøkler og kort. I tillegg har den en stretchlomme til oppbevaring av jakke og lignende.

Sekken sitter stabilt på ryggen selv i krevende terreng med mye bevegelse takket være hoftebeltet og brystrem. Den leveres med komplett Crux Lumbar Reservoir - drikkesystem. Det nye Crux - drikkesystemet leverer 20% mer vann per slurk, har et ergonomisk håndtak for enklere refill og er selvforseglende etter hver slurk. Magnetic Tube Trap gjør at drikkeslangen smetter lett på plass, slik at du kan drikke uten å ta øynene bort fra stien.

6 liter pakkvolum + 3 liter drikkebeholder. Vekt: 480 gram.

Pris 800,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Camelbak®

CamelBak startet med en oppfinner som het Eidson (ikke Edison). Det store gjennombruddet kom, i 1988, da han rett og slett angrep problemet fra en ny vinkel. Hvis det ikke var plass til mer vann på sykkelen, måtte rytteren bære det. Det virker logisk. Den gangen var det imidlertid en ny tanke. Og med dette utgangspunktet ble CamelBak født.

CamelBaks ideer og innovasjoner vokser fortsatt ut fra denne tilnærmingsmåten. Noen ganger er det bare et svakt skifte i perspektiv som skal til før en gjenstand (eller løsning) fremstår i nytt lys, med skarpere fokus.

Behovet ? mer praktisk, raskere og mer effektiv væsketilførsel når man er aktiv ? har ikke forandret seg gjennom CamelBak-historien.


Vis samtlige produkter fra Camelbak®
Material 100D Robic Nylon Dobby, 210D Nylon Oxford
Emballasje Plastikkpose
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter